Skriv ut

Lunch/middagar

Här är Släktforskardagarnas program för luncher och middagar. De förköpta lunch- och middagsbiljetterna hämtas ut i informationsdisken på Högskolan i Gävle. Se karta - klicka här

Lunch går att köpa på plats men alla middagar i Släktforskardagarnas regi är förbeställda - biljetter kommer alltså inte kunna köpas på plats. Detta beror på att arrangemanget är stort och restaurangerna måste kunna beställa och förbereda maten i förväg.


Lunch Släktforskardagarna

Lunch serveras mellan kl: 11.00-15.00 på Restaurang Campus som ligger på Högskolan i Gävles område. Dagens rätt med sallad, dryck och kaffe: 95 kr.

Restaurangen är öppen mellan kl 09:00-17:00 på lördagen och kl 09:00-16:00 på söndagen för mat- och kaffeservering. Lunch serveras även om du inte har förbokad lunchbiljett. Restaurang Campus har ett brett utbud, de är vana vid att ta hand om många gäster och ser fram emot ditt besök under Släktforskardagarna.

Meny lördag och söndag:

Dagens rätt med sallad, dryck och kaffe.


Fredagsmiddagen

Middagen äger rum i Gävle Konserthus, vid den vackra Gävleån, under fredagen 24 augusti kl 19.00. Pris per person: 260 kr. Kostnad för vin eller starköl tillkommer (obs! endast förbeställning).

Sista anmälningsdag för fredagsmiddagen var 13 augusti.

Meny

Majskyckling med rostad vitlökscréme, rödvinssky och grillad bakpotatis. Bordsvatten/lättöl samt kaffe med en chokladbit ingår.

Läs mer om hur du hittar till Gävle Konserthus - klicka här!

 

Stämmomiddagen

Stämmomiddagen hålls i historisk resemiljö på på Sveriges Järnvägsmuseum på lördagen 25 augusti kl 19:00. Pris per person: 350 kr. Kostnad för vin eller starköl tillkommer (obs! endast förbeställning). Vi serverar en liten fördrink så kom gärna i god till Järnvägsmuseet.

Sista anmälningsdag för Stämmomiddagen var 13 augusti.

Meny

Förrätt: Lax och mangosallad
Varmrätt: Fläskfilé med grönpepparsås och råstekt potatis.
Efterrätt: Äppelpannacotta med blandade bär.

Underhållning

Kvällens underhållning står bland andra Gävle Big band för!
Gävle Big Band bildades 1975 och har under åren framträtt med ett antal kända svenska gästsolister som representerar olika musikstilar.

Läs mer om hur du hittar till Järnvägsmuseet - klicka här!

 Sök

Huvudsponsor

Annonsörer (2)

Arkiv Digital online

Samarbetspartner

Huvudarrangörer

Vill du annonsera här?

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hämta annonsprislista - klicka här!

Hämta beställningsblankett för annonser - klicka här!

Det är inte längre möjligt att beställa annons i programkatalogen.